Livrare prin curier și plată la primire

Reîntoarceți ușurința mișcării!

Cumpărați cu
o reducere
de 50%

Preț inițial: 358 RON

Preț cu reducere: 179 RON

*când comandați un curs

Product
bg
item
item
item
item
item
item
item

O alifie locală care ajută la durerile articulare și musculare de orice severitate:

CONFORM STATISTICILOR OMS, 1,7 MILIARDE DE OAMENI DIN LUME SUFERĂ DE TULBURĂRI ȘI BOLI ALE MUȘCHILOR ȘI ARTICULAȚIILOR

Durerea articulară poate fi cauzată de diverse cauze, iar aceste probleme pot afecta semnificativ calitatea vieții.

Vârsta nu este un factor semnificativ. Acum, vârsta pacienților cu tulburări ale sistemului musculo-scheletic scade rapid. Acest lucru este influențat de stilul de viață modern.

DACĂ IGNORAȚI PROBLEMA ARTICULAȚIILOR, ACEASTA POATE DUCE LA DIZABILITĂȚI COMPLETE

CAUZELE PROBLEMELOR
ARTICULARE:

Osteoartrita:

Uzura cartilajului articular, adesea asociată cu vârsta sau exercițiile fizice excesive, poate provoca osteoartrita.

Artrita reumatoidă:

O boală autoimună în care sistemul imunitar atacă articulațiile, provocând inflamații.

Leziuni:

Fracturile, entorse, ligamente sau leziuni articulare pot duce la probleme articulare.

Factori genetici:

Ereditatea poate juca un rol în predispoziția la diferite boli articulare.

Tulburări metabolice:

De exemplu, bolile asociate tulburărilor metabolice pot afecta starea articulațiilor.

Excesul de greutate:

Stresul suplimentar asupra articulațiilor, în special asupra picioarelor, poate crește riscul apariției diferitelor probleme.

Anumite profesii și activități zilnice:

Mișcările repetitive repetate sau tehnica incorectă pot duce la uzura articulațiilor.

PROBLEMELE ARTICULARE REDUC SEMNIFICATIV CALITATEA VIEȚII!

Restricția mișcării:

Durerea și rigiditatea articulațiilor pot duce la mobilitate limitată, ceea ce face mersul dificil, urcarea scărilor, înclinarea și întoarcerea.

Dificultăți în îndeplinirea sarcinilor banale:

Dificultățile cu abilitățile motorii fine și forțarea articulațiilor pot face dificilă îndeplinirea unor sarcini simple, cum ar fi butonarea, deschiderea cutiilor sau chiar scrierea.

Impact psihologic:

Durerea constantă poate provoca sentimente de stres, anxietate și depresie, afectând bunăstarea emoțională.

Somn și oboseală:

Durerile articulare pot interfera cu somnul normal, ceea ce poate duce la oboseală cronică și la o scădere generală a energiei.

Izolarea socială:

Durerea și limitările în mișcare pot face dificilă participarea la activități sociale, ceea ce poate duce la izolarea socială.

Impact asupra performanței:

Dacă problemele articulare afectează mâinile sau alte părți ale corpului, acest lucru poate afecta capacitatea de a efectua anumite tipuri de activități.

MAXIFLEX

Ajută la readucerea stării mușchilor și articulațiilor la norma fiziologică

- 1.

Ajută la ameliorarea rapidă a durerii acute

- 2.

Ajută la restabilirea mobilității articulațiilor deteriorate

- 3.

Ajută la restabilirea mușchilor și articulațiilor deteriorate

- 4.

Ajută la declanșarea proprietăților regenerative ale corpului, contribuind la recuperarea rapidă și naturală după leziuni.

bg product product

Sinergia ingredientelor din plante crește semnificativ eficacitatea produsului

O abordare integrată pentru a ajuta la eliminarea cauzelor leziunilor musculare și articulare

Ușor de utilizat. Aplicați produsul pe zona deteriorată de 2 ori pe zi

COMPLEXUL ACTIV MAXIFLEX

Mentol

Creează o senzație de răcoare pe piele, care ajută la relaxarea zonei deteriorate a pielii și la ameliorarea rapidă a durerii

Ulei De Ficat De Rechin

Conține vitamina A și D, precum și acizi grași omega-3, care pot susține sănătatea articulațiilor și pot reduce inflamația.

Extract De Rădăcină De Ginseng

Are potențiale proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, ajută la declanșarea proprietăților regenerative ale organismului, contribuind la recuperarea rapidă și naturală după rănire.

Colagen hidrolizat

Este un material de construcție pentru oasele și articulațiile noastre care poate ajuta la restabilirea mobilității articulațiilor deteriorate.

product mentol

OPINIA EXPERȚILOR

OPINIA EXPERȚILOR

Problemele articulare sunt o boală gravă care necesită intervenție în timp util. Ele pot restricționa semnificativ mișcarea, pot provoca dureri și pot agrava semnificativ calitatea vieții. Suportul comun este deosebit de important, iar în acest context, produsul Maxiflex reprezintă una dintre cele mai bune soluții disponibile pe piață.

Maxiflex, pe bază de ingrediente naturale, include ingrediente active cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și de întărire. De exemplu, uleiul de ricin și colagenul pot ajuta la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor și la ameliorarea durerii.

În general, îngrijirea articulațiilor este o investiție în sănătatea pe termen lung și menținerea unui stil de viață activ. Produse precum Maxiflex pot fi un plus util pentru o abordare cuprinzătoare a consolidării articulațiilor, dar nu înlocuiesc necesitatea consultării cu un specialist calificat pentru a determina planul optim de tratament.

dr. Sandu Sima - reumatolog cu 15 ani de experiență, medic de cea mai înaltă categorie

Recenzii ale pacienților care au încercat deja Maxiflex

avatar

Damian Constantin - 57 de ani,
osteochondroză

În drum spre împlinirea a 60 de ani, am întâlnit dureri articulare, care mi-au limitat sever activitatea. Am încercat diferite produse, dar Maxiflex sa dovedit a fi o adevărată descoperire. Pe parcursul mai multor săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă. Balsamul ameliorează instantaneu durerea și ajută la restabilirea flexibilității articulațiilor.Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost compoziția naturală a Maxiflex. Conține componente precum uleiul de ficat de rechin și colagenul, cunoscut pentru efectele lor pozitive asupra articulațiilor. Balsamul este ușor de aplicat și se absoarbe rapid, fără a lăsa senzație de grăsime. Astăzi, datorită Maxiflex, mă simt din nou revigorat și activ. Mă pot mișca liber fără să-mi fac griji pentru durere. Acest produs a devenit un adevărat aliat pentru mine în menținerea sănătății și stilului meu de viață.

rait rait rait rait rait
avatar

Dumitrana Oancea - 43 de ani,
artrită

Durerea articulară cauzată de artrită m-a chinuit mulți ani. Am încercat diferiți analogi de farmacie, dar Maxiflex s-a dovedit a fi incredibil de eficient. Având în vedere ca sunt alergic, a fost important pentru mine sa gasesc un produs cu o compozitie naturala. Maxiflex nu a provocat reacții alergice. Din primele zile de utilizare am simțit o ușurare. Balsamul ameliorează instantaneu durerea și reduce inflamația. Interesant, după 4 săptămâni de utilizare, am observat o flexibilitate îmbunătățită și mai puține restricții în mișcările zilnice.

rait rait rait rait rait
avatar

Traian Bodea - 38 de ani,
în recuperare după accident

Mă antrenez în sala de sport de câțiva ani, iar leziunea articulară rezultată din mișcarea neglijentă a devenit un adevărat test pentru mine. Durerea și restricția de mișcare mi-au afectat grav activitatea. În căutarea unui produs eficient de recuperare, am încercat Maxiflex, iar rezultatele m-au uimit. După 4 săptămâni de utilizare, m-am întors la rutina mea standard de antrenament. Nu este oare un miracol!! Recomand cu siguranță Maxiflex tuturor!

rait rait rait rait rait
avatar

Dorinel Pop - 53 de ani,
osteochondroză

Am folosit Maxiflex pentru a calma durerile de genunchi. Durerea a dispărut imediat, literalmente în câteva minute. Dar ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost că în a doua zi, inflamația și umflarea au scăzut. Durerea revine din când în când, dar tocmai am început să folosesc unguentul, așa că cred că mă voi îmbunătăți în curând în acest ritm.

rait rait rait rait rait
avatar

Silvian Pasca - 48 de ani,
în recuperare după accidentare

Sunt fericit să împărtășesc experiența mea de utilizare a balsamului Maxiflex, care a devenit o adevărată salvare a problemelor mele articulare. Multă vreme, am suferit de durere și disconfort la nivelul picioarelor, ceea ce mi-a limitat serios activitatea și plăcerea vieții. În ciuda faptului că am încercat diverse creme și geluri de la farmacie, rezultatele au fost întotdeauna temporare. Cu toate acestea, după cum se spune, cel care caută întotdeauna găsește. Și am găsit balsamul Maxiflex. La început am fost sceptic, deoarece am încercat anterior multe remedii pentru problemele articulare. Dar am decis să încerc și am început să aplic unguent în mod regulat pe articulația genunchiului. Rezultatele m-au uimit în doar o săptămână! Acum am terminat de folosit balsamul, au trecut 3 luni și intenționez să particip la maraton. Articulațiile mele s-au recuperat complet!

rait rait rait rait rait
avatar

Aida Pavel - 51 de ani,
osteochondroză

Am încercat mai întâi să-mi rezolv problemele de dureri de spate cu medicii, dar nimic nu a ajutat. Medicamentele antiinflamatoare au început să-mi dăuneze stomacului. Apoi am trecut la ierburi și rugăciuni. Dar sa dovedit a fi în zadar. Și apoi am văzut balsamul Maxiflex. Am trecut prin întregul ciclu de utilizare. După o săptămână, durerea aproape că a dispărut! Și după câteva zile, am putut călători la distanțe lungi și să lucrez normal. Mulțumesc, ne-ai salvat familia.

rait rait rait rait rait
avatar

Damian Constantin - 57 de ani,
osteochondroză

În drum spre împlinirea a 60 de ani, am întâlnit dureri articulare, care mi-au limitat sever activitatea. Am încercat diferite produse, dar Maxiflex sa dovedit a fi o adevărată descoperire. Pe parcursul mai multor săptămâni de utilizare, am observat o îmbunătățire semnificativă. Balsamul ameliorează instantaneu durerea și ajută la restabilirea flexibilității articulațiilor.Ceea ce mi-a plăcut în mod deosebit a fost compoziția naturală a Maxiflex. Conține componente precum uleiul de ficat de rechin și colagenul, cunoscut pentru efectele lor pozitive asupra articulațiilor. Balsamul este ușor de aplicat și se absoarbe rapid, fără a lăsa senzație de grăsime. Astăzi, datorită Maxiflex, mă simt din nou revigorat și activ. Mă pot mișca liber fără să-mi fac griji pentru durere. Acest produs a devenit un adevărat aliat pentru mine în menținerea sănătății și stilului meu de viață.

rait rait rait rait rait
avatar

Dumitrana Oancea - 43 de ani,
artrită

Durerea articulară cauzată de artrită m-a chinuit mulți ani. Am încercat diferiți analogi de farmacie, dar Maxiflex s-a dovedit a fi incredibil de eficient. Având în vedere ca sunt alergic, a fost important pentru mine sa gasesc un produs cu o compozitie naturala. Maxiflex nu a provocat reacții alergice. Din primele zile de utilizare am simțit o ușurare. Balsamul ameliorează instantaneu durerea și reduce inflamația. Interesant, după 4 săptămâni de utilizare, am observat o flexibilitate îmbunătățită și mai puține restricții în mișcările zilnice.

rait rait rait rait rait
avatar

Traian Bodea - 38 de ani,
în recuperare după accident.

Mă antrenez în sala de sport de câțiva ani, iar leziunea articulară rezultată din mișcarea neglijentă a devenit un adevărat test pentru mine. Durerea și restricția de mișcare mi-au afectat grav activitatea. În căutarea unui produs eficient de recuperare, am încercat Maxiflex, iar rezultatele m-au uimit. După 4 săptămâni de utilizare, m-am întors la rutina mea standard de antrenament. Nu este oare un miracol!! Recomand cu siguranță Maxiflex tuturor!

rait rait rait rait rait
avatar

Dorinel Pop - 53 de ani,
osteochondroză

Am folosit Maxiflex pentru a calma durerile de genunchi. Durerea a dispărut imediat, literalmente în câteva minute. Dar ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost că în a doua zi, inflamația și umflarea au scăzut. Durerea revine din când în când, dar tocmai am început să folosesc unguentul, așa că cred că mă voi îmbunătăți în curând în acest ritm.

rait rait rait rait rait
avatar

Silvian Pasca - 48 de ani,
în recuperare după accidentare

Sunt fericit să împărtășesc experiența mea de utilizare a balsamului Maxiflex, care a devenit o adevărată salvare a problemelor mele articulare. Multă vreme, am suferit de durere și disconfort la nivelul picioarelor, ceea ce mi-a limitat serios activitatea și plăcerea vieții. În ciuda faptului că am încercat diverse creme și geluri de la farmacie, rezultatele au fost întotdeauna temporare. Cu toate acestea, după cum se spune, cel care caută întotdeauna găsește. Și am găsit balsamul Maxiflex. La început am fost sceptic, deoarece am încercat anterior multe remedii pentru problemele articulare. Dar am decis să încerc și am început să aplic unguent în mod regulat pe articulația genunchiului. Rezultatele m-au uimit în doar o săptămână! Acum am terminat de folosit balsamul, au trecut 3 luni și intenționez să particip la maraton. Articulațiile mele s-au recuperat complet!

rait rait rait rait rait
avatar

Aida Pavel - 51 de ani,
osteochondroză

Am încercat mai întâi să-mi rezolv problemele de dureri de spate cu medicii, dar nimic nu a ajutat. Medicamentele antiinflamatoare au început să-mi dăuneze stomacului. Apoi am trecut la ierburi și rugăciuni. Dar sa dovedit a fi în zadar. Și apoi am văzut balsamul Maxiflex. Am trecut prin întregul ciclu de utilizare. După o săptămână, durerea aproape că a dispărut! Și după câteva zile, am putut călători la distanțe lungi și să lucrez normal. Mulțumesc, ne-ai salvat familia.

rait rait rait rait rait
vezi mai mult
Atenție! Numărul de pachete Maxiflex necesare pentru a obține rezultatul dorit este determinat individual și, în unele cazuri, poate fi mărit.

Aduceți înapoi ușurința mișcării!

Un balsam natural local care ajută la durerile articulare și musculare de orice severitate:

ico

Ajută la ameliorarea rapidă a durerii acute

ico

Ajută la restabilirea mobilității articulațiilor deteriorate

ico

Ajută la restabilirea mușchilor și articulațiilor deteriorate

ico

Ajută la declanșarea proprietăților regenerative ale corpului, contribuind la recuperarea rapidă și naturală după leziuni.

maxiflex bg l1 l2 l3 l4 l5 l6 l7

Cumpărați cu
o reducere
de 50%

Preț inițial: 358 RON

Preț cu reducere: 179 RON

*când comandați un curs